HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Keresztury Árpád


Design igazgató

Keresztury Árpád tapasztalata során számos területen töltött be vezetői pozíciót, aminek köszönhetően átfogó szakmai ismeretekre tett szert. Jelenleg design igazgatóként támogatja a Magyar Divat & Design Ügynökség célkitűzéseit.

A korábbi években egy piacvezető banknál igazgatóként értékesítési és pénzügyi projektekért felelt, továbbá sikerre vitte saját design vállalkozását is, aminek köszönhetően lehetősége nyílt az iparág működésének teljeskörű megismerésére, valamint széleskörű kapcsolati hálót alakított ki a szektor szereplőivel. Több évet élt és dolgozott külföldön, nemzetközi tapasztalatokat szerzett az Egyesült Királyságban, Costa Ricán és Bolíviában.

Missziója, hogy felhívja a figyelmet a hazai designiparban rejlő kreativitásra, illetve láthatóságot biztosítani a kortárs design kiemelkedő tehetségeinek, hogy hazai és nemzetközi szinten is ismerté, valamint elismerté váljanak. Az Ügynökség design divízióját stratégai szemlélettel vezeti, kiemelten fontosnak tartja a gyártásfejlesztési területet, a szakmai párbeszédek megteremtését és eltökélten támogatja a design innovatív megjelenési-, tervezési- és kivitelezési formáit.