HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Designipar divízió


Számunkra a design nem kizárólag forma és funkció, hanem kíváncsiság, gondolkodásmód és közösség. Hisszük, hogy a design magában hordozza azt a formáló erőt, amely képes a mindennapokban kifejteni jótékony hatását, illetve új perspektívát nyújt a dolgok működésének megismeréséhez, amely egy boldogabb és biztonságosabb életmód lehetőségét is magában hordozza.

Nap mint nap érzékeljük azt a kreativitástól, tudástól és tettre készségtől izzó aurát, amely ma Magyarországot áthatja. Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi termékeny alkotóerők sűrűsödése kirobbanó fellendülés formájában fog betörni a nemzetközi köztudatba, és a magyar design elfoglalja a jövőben méltó helyét a világban.

Az MDDÜ designipari divíziója azért alakult meg, hogy ezt a kreatív erőt támogassa, szakmai védőhálót és ugródeszkát biztosítva az iparnak. Azért dolgozunk, hogy minél hamarabb és hatékonyabban valósuljon meg a kirobbanó fellendülés, ezáltal mindenki részesüljön a magyar design találékonyságából, és büszkék lehessünk hazai kreatívjainkra.