HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

OLEANT


Az Oleant filozófiája épp olyan egyedülálló, mint világítótestei. Kifinomult ügyfélkörünk kreatív látásmóddal rendelkező csapatot, minőségi termékeket és kifogástalan ügyfélszolgálatot vár el tőlünk. Éppen ez az oka annak, hogy ezek a tényezők képviselik vállalatunk alappilléreit. Szemléletmódunk. Nem csak egyszerűen világítótesteket tervezünk. Műalkotásokat hozunk létre. Mesterien ötvözzük egymással a csillagászatot és a mérnöki tudományt, és ezáltal olyan világítótesteket hozunk létre, melyek tökéletesen megvilágítanak bármilyen helyiséget. Egyedi, korszerű kialakításainkba olyan csillagászati elemeket ágyazunk be, mint például a nap, a csillagok és a napfogyatkozások. Minden egyes termék hagyományosan, kézzel kerül kialakításra az ügyfelek igényeinek megfelelően. Ennek eredményeként jönnek létre azok a lenyűgöző világítótestek, melyek ügyfeleink fantáziájának szellemét testesítik meg. Ez fényévekkel előrébb repít minket a többi világítási lehetőséghez képest. Minőség. Világítótesteink minősége minden várakozást felülmúl. Első számú szakemberünk, Danczkay Péter saját kezűleg tervez és készít meg minden Oleant világítótestet. A standard világítótestek alumínium vagy sárgaréz vázzal készülnek, mely egyenletesen oszlatja el a hőt, így segít megőrizni a világítótest élettartamát. Az egyedi világítótestek az ügyfél kérésének megfelelően más anyagból is készülhetnek. Lelkiismeretesen választjuk ki és szerezzük be a lehető legjobb minőségű LED-eket a tökéletes, több irányú megvilágításhoz, mely nem fárasztja a szemet. A beépített felfüggesztés és tápkábel által világítótesteink könnyen beszerelhetők, és zavartalanul csodás látványt nyújtanak. Utolsó simításként selymes bevonattal látjuk el termékeinket, melyek így az ügyfeleinknek tetsző, fenséges megjelenésben pompáznak. Büszkék vagyunk arra, hogy felülmúljuk versenytársainkat, és kiállunk termékeink minősége mellett.

Az ügyfelekkel való személyes kapcsolatunk már az értékesítés előtt kezdetét veszi. Biztos lehet abban, hogy Péter egy ingyenes, testre szabott megbeszélés keretében segít feltárni az Ön igényeit. Ügyfeleinket az összes szükséges információval ellátjuk, így pontosan azt a terméket rendelhetik meg, melyre szükségük van. Törekszünk arra, hogy még a megjelenésük előtt felismerjük a problémákat, és minden ügyféligényt azonnal kiszolgáljunk. Az általunk biztosított szavatosság a világítótest minden részére kiterjed, és akár öt évig érvényes. Még a szavatossági idő letelte után is gondoskodunk ügyfeleink nyugalmáról és elégedettségéről, hiszen állandóan elérhetőek vagyunk bármilyen probléma esetén az Oleant világítótestek hosszú élettartama alatt.

Számunkra az jelenti a legnagyobb örömet, ha láthatjuk a fényt ügyfeleink szemében, amikor sor kerül a végső termék leleplezésére – megrendelőink ebben a pillanatban lesznek tanúi az Oleant világítótest szépségének és kifinomultságának.

www.oleant.com