HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

4MS


Csoma Sarolta és Horváth Máté Sopronban kezdték tanulmányaikat ipari termék- és formatervező mérnök szakon. Sarolta jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem formatervező művész mesterszakon végzős hallgató. Máté 2017-ben végezte el az ipari terméktervező mérnök mesterképzést a Soproni Egyetemen.

Több közös projekt után 2018-ban létrehozták a 4MS (forms) designstúdiót. A közös munka első sikere a Mix karszék, amely az alapítása évében Magyar Formatervezési Díjat is kapott terv kategóriában. Ez a szék tükrözi tervezői hitvallásukat, mely szerint egy termék akkor lesz sikeres és szerethető, ha a vevő magáénak érzi azt azáltal, hogy részt tud venni a tervezésben. A Mix termékcsalád esetében számos színváltozat közül lehet választani, amit a kárpitozás lehetősége még tovább bővít.

A terméktervezés mellett belsőépítészettel is foglalkoznak, amely során az ügyféllel szorosan együttműködve alakítják ki a tereket. A céljuk olyan környezet kialakítása, amelyre ők, mint tervezők és a lakók egyaránt büszkék lehetnek.

Hisznek abban, hogy a design és a design adta lehetőségek elérhetőnek kell lenni mindenki számára, és ebben nyújtanak segítséget termékeiken keresztül.

www.4msdesign.com