HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

A divat mentorprogram keretében hat magyar márka került be olasz showroomokba


A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjának köszönhetően júliustól hat magyar márka mutathatja be legújabb kollekciójának néhány darabját két olasz showroomban.

Az ügynökség 2018. augusztusában kötött egy három éves stratégiai megállapodást az olasz divatkamarával, melynek keretében a 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkező olasz divatkamara stratégiai partnerként támogatja a magyar divat fejlődését, nemzetközi színtérre való lépését. A szakmai egyeztetések, workshopok, study tourok és a tavaszi Milan Fashion Weeken való kollektív megjelenés után újabb mérföldkőhöz érkezett a közös munka.

Az ABODI és a ZSIGMOND DORA menswear márka a GARAGE Milano Marina Guidi showroomban; míg az Artista, az Elysian, a Celeni és a Cukovy a Guffanti Concept ShowRoomban mutathatja be legújabb kollekciójának néhány darabját.  Az ügynökség és a mentorprogram célja a hazai márkák exportlehetőségeinek erősítése, melynek egyik leghatékonyabb eszköze a divatvilág fővárosában található neves showroomokban való megjelenés.

 

GARAGE Milano Marina Guidi showroom                                      Guffanti Concept ShowRoom

Lila S.r.l. Via Domenichino, 40 20149 Milano                                  via Filippo Corridoni 37 20122 – Milano

 

A mentorprogramról további információk és összefoglaló videók megtekinthetők az ügynökség weboldán és hivatalos YouTube csatornáján.