HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Anna Daubner


Célunk egy olyan világot teremteni, ahol minden nő újra egy nagyot álmodó kislány lehet.”
Az ANNA DAUBNER márka  2014-ben alakult, miután Anna lediplomázott  a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divattervező szakán.
A színek harmóniájából fakadó játékosság, a történeteket elmesélő meghatározó printek használata valamint a nőies részletekben rejlő finomságok a márka legjellemzőbb tulajdonságai. A minőségi anyaghasználat mellett a látványos textúrák és csillámló anyagok minden kollekcióban visszatérnek és inspirálják Annát a tervezésben. A csillogás mellett a termékeken minden szezonban lelkesítő szlogenek jelennek meg amik kihangsúlyozzák  viselőjük pozitív életszemléletét és a üzenetükkel felhívják viselőjükre a figyelmet. Az évente két szezonális kollekcióban megtaláljuk az évszakoknak megfelelő alapdarabot, kabátokat vagy épp nyári könnyed ruhákat, de nem húz éles határt a hétköznapi és alkalmi ruhák közé sem. Anna számára fontos, hogy a ruhák kényelmesek legyenek, de a kísérletező kedvet is ébren tartsák

Az “ANNA DAUBNER girl” stílusát nagyban inspirálják a vintage darabok és a nőies részletek, de ruhatárát modern módon újragondolt és feltűnő darabokkal teszi teljessé. Fontos számára a hordhatóság, de mindig egy kis csillogást csempész az öltözékébe. Nem trendkövető, inkább diktálja a divatot és szeret különlegességével kitűnni a tömegből.

A márka célcsoportja azok a modern és magabiztos nők akik nem félnek merészek lenni a mindennapokban sem. Olyan lányok akik vállalják a véleményüket és ez öltözködésükben is megmutatkozik.