HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Artista


Az Artista kollekciókat leginkább a kényelmes, nyugodt eleganciát sugárzó, mégis extravagáns mindennapi öltözékek jellemzik, amelyek könnyedén transzformálhatóak át különleges, alkalmi öltözékké, a minden napszakban magabiztosságot kölcsönözve viselőjüknek. Az igazi Artista nő nyitott a világra, érzékeny a stílusra és a minőségre, szereti a szabadságot, a művészetet és a zenét, szívesen fejezi ki sokoldalúságát, szépségét a ruháin keresztül is.

Inspirációs forrásként mindig visszatérnek a távolkeleti motívumok és szabások, azokat átértelmezve és egyesítve a hagyományos európai vonalakkal új, illetve megújuló formák jönnek létre. A különleges, szokatlan anyagtársítások is elengedhetetlen jellemzői az Artista ruháknak, ezzel egyedi, személyes esztétikát teremtve.

Az Artista Stúdió 1993-ban Budapesten alakult. Az alapítók hárman tervezik és működtetik a márkát: Imre Katalin, Rácz Nóra és Stampf Katalin.

A tervezés a budapesti stúdióban zajlik, a mintakollekciók a saját varrodában készülnek, ill. a kisszériás gyártás is Budapesten folyik. A ruhák és kiegészítők a budapesti showroom-on kívül a bécsi flagship store-ban, valamint számos más üzletben is megvásárolhatók Magyarországon, Ausztriában és Svájcban. Szezonális kollekcióikat a bécsi és a budapesti fashionweek-en mutatják be.

www.artistafashion.com