HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Az MDDÜ idén második alkalommal volt szakmai partnere a S/ALON BUDAPEST Lakástrend kiállításnak


26 formatervezőnek és gyártónak nyújtott szakmai partnerséget az MDDÜ a S/ALON BUDAPEST Lakástrend kiállításon, akik között voltak pályakezdő fiatalok és olyanok is, akik évek óta a piacon vannak a termékeikkel. Néhányan a design START mentorprogramunk első lépcsőjét már sikeresen teljesítették így az ott megszerzett tudást, már ezen az eseményen is kamatoztathatták.

 

A magyar designerek standjait több százan látogatták és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak a látogatóktól, szakemberektől és újságírótól. Marc Ange, nemzetközileg elismert designer a magyarokkal kapcsolatban elmondta, hogy látszik egyfajta mérnöki kiválóság a munkákban, kombinálva némi skandináv letisztultsággal.

 

A visszajelzések alapján a hazai 26 kiállító sikeresen zárta az eseményt, többen gyűjtöttek értékes kontaktokat, pozitív feedbacket kaptak és volt sikeres üzletkötés is. Azok, akik tavaly is megjelentek a kiállításon azt mondták, hogy idén még színvonalasabb volt a vásár, több érdeklődő volt a Hello Magyar Designt keresve, és úgy tűnt, több külföldi látogató volt.

 

A Magyar Divat & Design Ügynökség célja integratív szervezetként az iparágban tevékenykedő hazai és nemzetközi szereplők közötti hatékony szakmai koordináció elősegítése, a hazai design és divat ágazat fejlesztése érdekében. Ezen belül is kiemelt cél a magyar designerek hazai ismertségének és elismertségének növelése. A S/ALON BUDAPEST Lakástrend kiállítás egy kiváló platform ehhez, emellett pedig egy olyan szakmai esemény, ahol az iparág szereplői találkozhatnak egymással. A tavalyi nagysikerű bemutatkozó után számunkra nem volt kérdés, hogy idén is csatlakozunk szakmai partnerként az eseményhez.