HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Bio-inspiráció, avagy molekuláris bölcselet a tervezésben


A Magyar Divat & Design Ügynökség HFDA Academy design DIALOG rendezvénysorozata izgalmas kerekasztal-beszélgetésre várja az érdeklődőket "Bio-inspiráció, avagy molekuláris bölcselet a tervezésben" címmel.

A természetben szinte minden olyan problémára található megoldás, amivel az emberi civilizáció valaha is találkozott, és jó eséllyel találkozni fog. A biológia közel 4 milliárd évnyi ismeretanyagával a világ legnagyobb nyílt (!) forráskódú és formatervezési könyvtára (értsd open source és open hardware). Persze csak a tanulni akaró és ezt a könyvtárt olvasni tudó szemek számára. A beszélgetés a bio-inspiratív tervezés néhány hazai képviselőivel szemezget a tapasztalataikból és arra keresi a választ, hogy a fenntartható fejlődés vajon milyen módon segíthető az élővilág jobb megismerésével.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
prof. Dr. Kistelegdi István - kutató professzor
Gyulai Levente - Msc, tanársegéd SZIE-YBL, építész-tervező
Vizeli Gergő - Természet ihlette megoldások tanácsadója

Moderátor - Dr. Makai Szabolcs PhD Integrációs szakember, bioinformatikus konzultáns

Az esemény ingyenes, a részvétel a limitált férőhelyek miatt e-mailes, visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát az design@hfda.hu email címen jelezze!

Az alábbi linken elérhető Adatkezelési Tájékoztató megismerése után a Tájékoztató elfogadásával, regisztrációs email elküldésével, a regisztráció tényével Ön kellő megfontolás után önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő az Ön által megadott személyes adatait a hozzájárulása alapján jelen Tájékoztatóban meghatározott célból és ideig nyilvántartsa, kezelje
https://mtu.gov.hu/documents/prod/Adatkezelesi-tajekoztato_mddu_bio-inspiracio-_avagy_molekularis_bolcselet_a_tervezesben_1008.pdf

Az esemény a Design Hét Budapest / Budapest Design Week keretein belül kerül megrendezésre.