HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Celeni


A Celeni márkát 2010-ben alapítottam, miután felvételt nyertem a Krea Kortárs Művészeti Iskolába: a névválasztás mögött a családi hagyomány tisztelete rejlik.

Édesapám mindig szeretett volna egy fiút, de a mi családunkban, csak lányok születtek, ezáltal a Cselényi név nem tud továbbszállni. Minden kezdeti koncepció arra irányult, hogy nemzetközi szinten is elismertté tegyem ezt a nevet, éppen ezért olyan hangzást kívántam kölcsönözni a márkanévnek, ami a világon mindenhol kiejthető, leírható, olvasható, ugyanakkor a család neve is felismerhető benne.

A Krea előtt más területen tanultam és dolgoztam, de a divat mindig is kiemelt részét képezte az életemnek. Rajongok a cipőkért, és az öltözködésben való önkifejezésért. A nagy márkák világa pedig magával ragadott már a kezdetek kezdetén.

A tervezés az életem értelme. Minden vágyam, hogy elégedett ügyfeleim legyenek, akik éppúgy rajonganak a kollekciómért, mint én az alkotási folyamat minden egyes fázisáért.

Hiszek abban, hogy Magyarországon is elérkezik az az idő, amikor már többen választják a fiatal tervezők kreációit, és az egyedi stílus, illetve magas minőség elnyeri méltó jutalmát. Véleményem szerint minden megváltozott körülöttünk, beleértve a nők életét is. A nőiesség azonban örök, amit nem szabad eltékozolni.

Mindezt szem előtt tartva, egy olyan márkát igyekszem képviselni, amely kiemeli a nők szépségét, előremutató, ugyanakkor hordható a mindennapokban. A kiegészítők hatására pedig mérhetetlenül változatossá, simulékonnyá válik.

A Celeni márkát, amelynek minden egyes terméke Magyarországon készül, nem saját, hanem minél több multibrand üzletben szeretnénk árusítani itthon és külföldön egyaránt.

www.celeni.hu