HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Csercsics Faipari Kft.


A vállalkozás rövid leírása:

A Csercsics Faipari Kft. Magyarország faiparának fontos résztvevője, amely több mint három évtized gazdag tapasztalatára tekinthet vissza a bútoripari alkatrészek gyártásában és a szerelvények forgalmazásában.

Piacvezető pozíciót mondhat magának a német és olasz technikákkal 1977 óta gyártott 3D fóliázott frontok gyártásában, melyre 5 év garanciát vállal, de jelentős mennyiségben állít elő tömörfa, furnérozott, festett és akril bútorfrontokat is.

A termékskála magába foglalja a bútoriparban előforduló szerelvényeket, kiegészítőket, segédanyagokat. Ezen termékek a cégalapítás kezdetén nagy tudatossággal kialakított hálózatépítési munka eredményeképpen az egész országban ismertek és kedveltek. A nyugati országok közelsége és az időközben kialakított jó szakmai kapcsolatok következtében, 2009 óta a német bútorpiacra gyárt tömörfa étkezőgarnitúrákat.

A cég export tevékenysége az osztrák, szlovák és svéd piacokra is kiterjed. Folyamatosan innovatív megoldásokon töprengve, a külföldi faipari vásárokat rendszeresen látogatva igyekeznek a hazai és külföldi Partnereik igényeinek megfelelni.

Székhely: 9791 Torony, Felsőőri u. – Ipartelep u. 3.

Honlap: www.csercsics.hu

Tevékenységi kör (TEÁOR): 3102’08 (Konyhabútorgyártás)

Résztvevő neve: Csercsics Kitti

Résztvevő pozíciója: Kiemelt ügyfélmenedzser

Telefonszám: +36 70 362 9591