HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Elysian


Bódis Boglárka nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett közgazdász diplomát és évekig dolgozott az államigazgatásban. 2009-ben nyert felvételt a KREA Kortárs Művészeti Iskolába, ahol 2013-ban diplomázott. 2011 nyarán, a Berlin Fashion Weeken Magyarország képviseletében, több mint 2100 pályázó közül megnyerte a Triumph márka által kiirt nemzetközi fehérnemű tervezői pályázatot. A nyertes pályamű kereskedelmi változatai, a Les Fleurs du Mal elnevezésű mini kollekció 2012 szeptemberében került a Triumph üzletekbe a világ minden táján és 2012 októberében a Shanghai Fashion Weeken is bemutatásra került.

Az Elysian márka 2012 végén indult útjára. A név francia eredetű, jelentése szépség, tökéletesség, békesség. E szó kifejezi azokat az alapértékeket, melyeket a tervező márkájával közvetíteni szeretne.

Az Elysian-nő egyszerre tud törékeny és erős lenni, tudatában van a nőiességének és büszkén vállalja azt. Utazó nő, aki nyitott és kíváncsi a világra, igazi felfedező.

A márka a finom, légies anyaghasználat, letisztult elegancia és nőies szabásvonalak jellemzők. A tervező évente két kollekciót készít, emellett egyedi tervezésű ruhákkal és menyasszonyi ruhákkal igyekszik megidézni az Elysian Shoowroomban a régi idők szalon hangulatát.

Bódis Boglárka a Glamour Magazin által évente megrendezett Women of the Year Gálán 2015-ben elnyerte az Év divattervezője díjat.

http://www.maisonelysian.hu