HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Forintos-Szűcs Anita


Vezérigazgató-helyettes

Forintos-Szűcs Anita karrierje során átfogó divat- és designipari ismereteket szerzett. A terület menedzselésével kapcsolatos tudását jelenleg a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgató-helyetteseként, valamint a divat divízió igazgatójaként kamatoztatja.

Korábbi tapasztalatainak köszönhetően komoly szakértelemre tett szert a stratégiai menedzsment, a hatékonyságnövelés és a szervezetfejlesztés területén, valamint belekóstolt a kockázati tőkebefektetés világába is, így vezérigazgató-helyettesi pozíciója részeként azon dolgozik, hogy ezek a témakörök az MDDÜ mindennapjaiban is egyre hangsúlyosabban megjelenjenek. Karrierje során több mint 50 hazai és nemzetközi projekt megvalósítását irányította senior projektmenedzser, majd rendszerintegrációs programmenedzser munkakörben, az MDDÜ előtt pedig kis- és középvállalkozások stratégiai, szervezeti és projektmenedzsmenti tanácsadásával foglalkozott.

Az Ügynökség vezérigazgató-helyetteseként nagy hangsúlyt fektet a saját és kollégái motivációjára, melyhez mester coach végzettsége nyújt segítséget.