HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Megnyitott a Budapest Select kiállítás a Milan Fashion Weeken


A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjának köszönhetően 8 magyar márka egyedülálló lehetőséget kapott, hiszen a Milan Fashion Week hivatalos programjaként, a Spazio Cavallerizze impozáns épületében állíthatják ki kollekciójukat február 20. és 24. között. A február 20-i nyitóünnepségre rengeteg szakember, influencer és beszerző látogatott el, hogy megismerkedjen a tervezőkkel és a kollekciókkal.

A kiválasztott márkák – az Abodi, az Artista, a Celeni, a Cukovy, az Elysian, a Je Suis Belle, a Tomcsanyi és a Zsigmond Dora menswear – egy olasz stylist segítségével válogatták ki azokat a darabokat, melyek a következő napokban bepillantást engednek a magyar divat különleges és kreatív világába.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan érdeklődnek a magyar divat iránt, itt Milánóban is. A márkákkal és az olasz szakemberekkel közösen egy olyan különleges kiállítást alkottunk meg, melyet büszkén mutathatunk be az érdeklődőknek. A sikeres nyitóünnepség után izgatottan várjuk a pénteki közös divatbemutatót is.” – tette hozzá Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezetője.