HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

HFDA Academy design DIALOG


A design magyar Oscar-díjasai

Folytatódik a Magyar Divat & Design Ügynökség rendezvénysorozata, a HFDA Academy. Az első alkalommal megrendezésre kerülő design DIALOG kerekasztal-beszélgetés előadói a magyar design nemzetközi színtéren való sikereit járják körül "A design magyar Oscar-díjasai" címmel.

A hazai design kiemelkedő szakembereinek beszámolóin és sikerein keresztül betekintést nyújtunk a nemzetközi design díjak világába és hatásaiba. A fórum lehetőséget biztosít arra, hogy a téma iránt érdeklődők közvetlenül megismerjék a legjelentősebb nemzetközi díjak jelentkezési folyamatát, a nyertesek szubjektív tapasztalatait és a díjak valódi hatásait itthon és külföldön.Emellett természetesen a díjazott tárgyakat is megismerheti a közönség.

A kerekasztal-beszélgetés főbb témakörei:
Mely nemzetközi díjakon szerepeltek sikerrel hazai designereink?
Milyen jelentőségük van ezeknek a díjaknak?
Mi kell a jelentkezéshez?
Milyen termékkel érdemes jelentkezni?
Milyen trendek jellemzik a versenyt?
Milyen hatással van egy nemzetközi elismerés a termék fejlesztésére és értékesítésére itthon és külföldön?


A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
Nagy Richárd - Co&Co Designcommunication Kft. tulajdonosa és ügyvezetője
Húnfalvi András - Alapító, tervező, Flying Objects, Kétszeres Red Dot és egyszeres iF Design díjas formatervező, a MOME oktatója
Laufer Ferenc - Alapító, tervező, Flying Objects, Kétszeres Red Dot és egyszeres iF Design díjas formatervező
Molnár Péter - ügyvezető, Maform Kft.

Moderátor - Tornyánszki Éva design manager

Az esemény ingyenes, a részvétel a limitált férőhelyek miatt e-mailes, visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát az design@hfda.hu email címen jelezze!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az alábbi linken elérhető Adatkezelési Tájékoztató megismerése után a Tájékoztató elfogadásával, regisztrációs e-mail elküldésével, a regisztráció tényével Ön kellő megfontolás után önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő az Ön által megadott személyes adatait a hozzájárulása alapján jelen Tájékoztatóban meghatározott célból és ideig nyilvántartsa, kezelje
https://mtu.gov.hu/documents/prod/Adatkezelesi-tajekoztato_mddu_design-dialog_Oscar_0626.pdf