HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Indul a Budapest Fashion Nights


December 6 és 9. között közel 50 magyar divattervező várja a divat szerelmeseit különleges programokkal, kedvezményekkel és meghosszabbított nyitvatartással. A Budapest Fashion Nights programsorozaton.

Kedvezményekkel és izgalmas programokkal várnak a magyar tervezők!

Emellett a témához kapcsolódó kerekasztal-beszélgetéseken tudhatsz meg többet a legújabb trendekről, sőt akár kedvenc bloggereddel is találkozhatsz. Kiderül, mi inspirálja a tervezőket egy-egy kollekció elkészítésekor és melyek azok a darabok, amelyeket jövőre mindenképpen be kell szerezned. A meghosszabbított nyitvatartásnak köszönhetően nem kell sietned, akár pezsgővel a kezedben válogathatsz a szebbnél-szebb ruhák és kiegészítők között.

A szervezők, a Magyar Divat és Design Ügynökség és a Budapesti Olasz Nagykövetség együttműködésének köszönhetően idén olasz márkákkal is bővül a repertoár, így a hazai trendek mellett, bepillantást nyerhetsz az olaszok méltán híres eleganciájába is.

Idén karácsonykor szívesen támogatnál egy jó ügyet is? A négy nap során jótékonysági eseményeken is részt vehetsz, emellett lesz olyan tervező, aki a felelős állattartásra, környezettudatosságra hívja fel a figyelmet.

Ha nincs időd minden üzletet egyenként meglátogatni, keresd a multibrand store-kat, ahol egyszerre több márka között is válogathatsz. A legkülönbözőbb stílusoknak köszönhetően nem csak a nők, de a férfiak megtalálhatják a nekik leginkább tetsző darabokat.

A legfontosabb hétköznapi alapdarabok mellett; alkalmi ruhákat, egyedi, kézzel készített cipőt, elegáns táskákat és hátizsákokat, különleges ékszereket, fürdőruhákat, sapkákat és kabátokat is megtalálsz ezekben az üzletekben.

Az alábbi üzletekbe érdemes ellátogatnod:

ÁERON

AMNESIA

ARTISTA

ART'Z MODELL

BARBARA LÉBER

CLIQUE DESIGN STUDIO

CUKOVY

DORKO

DVA

EVE BY EVA REMENYI

FALUDY G JEWELLERY

FIAN CONCEPT STORE

FOLENTA DESIGN

GABO SZERENCSES x INVENTINO

HERIA ENAMEL

HOME OF FASHION

ILLESHANDMADESHOES

JE SUIS BELLE

KATHIA DOBÓ

KATTI ZOÓB

KELE CLOTHING

KLAUZÁL 1

LA'JOS CONCEPT STORE

LAONI DESIGN

LUAN BY LUCIA

LUCKY SHEPERD DESIGNER STORE

MARGOT BUDAPEST

MAX &CO

NINI MOLNAR

ONE FASHION BUDAPEST

REPITYKE ÖKOBAGS

ROOM 4

VADJUTKA DESIGN ÉKSZER

PAULA STORE

PINKO

PELSO

PETER MERO

PRINTA BUDAPEST

RABÓCSI RENÁTA

THE GARDEN STUDIO

TREASURE BUDAPEST

WESSELY JEWEL

WHYOYS

WONDERLAB

ZEMSE

ZIA BUDAPEST

A részletes programot helyszínekkel, térképpel megtaláljátok az esemény hivatalos Facebook oldalán és a résztvevő butikokban!