HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Indul a közép-magyarországi divat- és designvállalkozásokat támogató VEKOP pályázat előminősítése


Február 5-én nyílik a hazai divat- és designipari kkv-k támogatását célzó pályázat előminősítési rendszere a pest megyei és budapesti vállalkozások számára. A pályázók egyenként 5-100 millió forintos támogatásban részesülhetnek a tervezett 3 milliárd forintos keretösszegből. A regisztrációs felület a beérkező igények függvényében február 15-ig lesz elérhető.

Pályázati lehetőség közép-magyarországi vállalkozásoknak

A VEKOP-1.2.7-20 kódszámú, „Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívás a Közép-magyarországi régió területén megvalósuló technológiai fejlesztéseket támogatja. A 3 milliárd forintos keretösszegből egyenként 5-100 millió forintos támogatásban részesülhetnek a vállalkozások, melynek köszönhetően megőrizhetik, illetve megerősíthetik munkahelymegtartó, valamint jövedelemtermelő képességüket.

 Az előminősítés menete 

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által kiállított előminősítési igazolás megszerzése, a pályázaton való részvétel első feltétele. A jelentkezési folyamatot a Ennek első lépése az oldalon történő regisztráció, majd a szükséges adatok megadása, amelyek alapján a rendszer ellenőrzi az előminősítéshez szükséges feltételek meglétét. Ezt követően a regisztrált fiókból érhető el és küldhető be az előminősítés elindításához szükséges részletes pályázati űrlap. Az IFKA tanúsítvány megszerzése nem eredményez automatikusan nyertes pályázatot, ugyanakkor az esetleges pozitív támogatói döntés előfeltétele. További részletek a jelentkezési folyamatot és a pályázati kritériumokat illetően IDE kattintva érhetőek el.

A VEKOP-1.2.7-20 előminősítés tájékoztató rendezvényei


A Divat & Design pályázat (VEKOP-1.2.7-20) előminősítésének menetéről ingyenes, online, előzetes regisztrációhoz kötött tájékoztató alkalmakra kerül sor az alábbi időpontokban:

  • Budapest: február 3. (szerda) 10:00 óra és 
  • Pest megye: február 4. (csütörtök) 15:00 óra.

Az eseményeken a résztvevők az előminősítés legfontosabb tudnivalóiról tájékozódhatnak, valamint választ kaphatnak az előzetesen megküldött kérdéseikre is.

További részletek és jelentkezés: https://divatdesignpalyazat.ifka.hu/hu/page/tajekoztato-rendezvenyek