HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Négy tehetséges tervező népszerűsíti a magyar designt a Paris Design Week alatt


Idén szeptember 5-14. között rendezik meg a Paris Design Weeket, melyen az ügynökség négy tehetséges formatervező segítségével, informatív workshopok keretében mutatja be a Bauhaus napjainkig fellelhető hatásait a kortárs designban. A Paris Design Week kiemelkedő nemzetközi esemény, több száz szakember, kiskereskedő, galéria, bemutatótermek, szállodák és éttermek csatlakoznak a programsorozathoz.

Húnfalvi András és Laufer Ferenc, a Flying Objects alapítói nemzetközi és magyar példák mellett, saját Red Dot Design díjas termékükön keresztül engednek bepillantást a termék tervezésének a folyamatába, kiemelve azokat a tulajdonságait, sarokpontjait, amelyek egyértelműen párhuzamban állnak a Bauhaus szellemiségével.

A Bauhaus forradalmi szerepe mélyen gyökerezik oktatási reformjaiban. A Hello Wood nemzetközi szinten elismert Pozsár Péter és Ráday Dávid társalapítóinak prezentációja ezt a „Bauhaus-effektust” vizsgálja a kortárs oktatási modellekben, amelyek bemutatják a magyar egyetemi programokat és a Hello Wood közelgő oktatási projektjét: The Builders Society-t.

 

Az esemény ingyenes.

Helyszín: INSTITUT HONGROIS - COLLEGIUM HUNGARICUM, PARIS

Cím: 92, rue Bonaparte, 75006 Párizs

Időpont: 2019. szeptember 10., kedd, 10:00–12:30

További információ a HFDA Facebook oldalán