HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Nieto Light


Ramón Nieto 1986-ban született Budapesten. Szakmai tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kezdi, ahol ipari termék- és formatervező mérnökként végez. Az alapdiploma megszerzése után felvételt nyer az akkori Compass világítástechnikai Kft.-hez, ahol fejlesztőmérnökként dolgozik 2010-től - ekkor fedezi fel a világítástechnikai iparág izgalmas kihívásait, különös tekintettel a LED általi technikai lehetőségekre, melyekben a jövőre nézve is fantáziát lát. A későbbiekben a Novalux Kft.-nél folytatja munkáját, miközben felvételt nyer a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre. Egyetemi tanulmányai alatt már a Lumino-Tech Kft.-nek tervezett, ahol új kihívássokkal kerül szembe a modern világítástechnika és a design területén egyaránt. 2015-ben átveszi mesterdiplomáját.

DESIGN

A Nieto Light termékei funkciójukat és megjelenésüket tekintve is innovatívak, dinamikusak - letisztult, mégis merész formái időtállóak, hosszú távú felhasználásra vannak tervezve. A design terén újító szellemiségű megoldásokra törekszünk, melyek minőség tekintetében sem jelentenek kompromisszumot.

MINŐSÉGI GARANCIA

Tervezés során a professzionális kivitelezés érdekében az európai szabványoknak megfelelő világítástechnikai normákat alkalmazunk. A termékek kizárólag kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, melyek egyenként kerülnek ellenőrzésre a gyártás során, szigorú minőségbiztosítási rendszer követése mentén. A magas minőséget az 5 éves teljeskörű garancia is biztosítja.

 LED

A legmodernebb technológiák mentén kizárólag LED-es fényforrásokkal dolgozunk, piacvezető gyártókkal együttműködve. Hiszünk a tökéletessegben - mind szakmai, mind a felhasználói élmény szempontjából.

https://www.nietolight.com/