HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

NINI


NINI a névadó életmód és kiegészítő márka 2015 októberében lett alapítva. A márka Nini Molnar stílusának és energiájának megjelenítése. Kollekcióit multikulturális élete, utazásainak emlékei, nemzetközi tapasztalatai és pozitív életfilozófiája inspirálja.

NINI klasszikus és trendvezérelt darabokat is készít vagány, modern és nőies jegyek harmonizálásával, egy kis luxussal fűszerezve. A modern esztétika szemszögéből halad a jövőbe, de a nosztalgia hangulatát is előidézve. Kézművesség, a nemzetközi utcai kultúra, a vintage hangulat és a nőiesség ereje, amely a formatervezésben nyilvánul meg. NINI csillagszimbóluma a pozitív hozzáállást és az élet örömét testesíti meg, hiszen pozitív attitűddel bármit elérhetünk!

A NINI azoknak a modern nőknek szól, akik nem félnek élni az életet és jól szórakozni közben. Ambíciózus, kitartó és pozitív nőknek, akik élvezik a csillogást, de megteremtik az egyensúlyt a karrierjük és magánéletük között. A márka küldetése nemcsak egyedi termékek készítése, hanem, hogy segítse nőtársait, hogy saját életük rendezői lehessenek. A NINI filmben mindig a good girl győz a végén!