HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Óriási sikert arattak a formatervezők a London Design Fair-en


A négynapos London Design Fair szeptember 19-22. között várta a design iránt érdeklődőket, akik a 40 országból érkező 550 kiállító termékeit tekinthették meg. Az évnek ebben az időszakában a legkeresettebb design-úticélként funkcionáló Londonban egyszerre találkozott több mint 29. 000 ember: építészek, belsőépítészek, formatervezők és a hozzáértő közönség, hogy szemügyre vegyék a legfrissebb trendeket a világ minden tájáról, legyen szó bútorról, világításról vagy textíliáról. Idén a Magyar Divat & Design Ügynökség koordinálásával 11 magyar márka is képviselte hazánkat egy látványos installáció keretében.

A helyszíni kommunikációt illetően egy figyelemfelkeltő, kreatív megoldással erősítette az MDDÜ a B2B marketing és potenciális üzletkötések lehetőségét: AR (Augmented Reality) technológia segítségével hoztuk közelebb a buyereket a márkákhoz. A gyakorlatban egy letölthető alkalmazás segítségével az érdeklődők be tudták olvasni a tárgyakat vagy a feliratokat, melynek köszönhetően további tartalmakhoz férhettek hozzá, mint például az adott márka weboldala és egy rövid interjú a tervezővel.

A magyar stand rendkívül népszerű volt, több százan látogattak el a helyszínre naponta, rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a formatervezők a szakemberektől és a nemzetközi sajtó képviselőitől is.

A stand építéséről készült videó az alábbi linken tekinthető meg!