HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Pályázati felhívás divatmárkák számára


A Magyar Divat & Design Ügynökség pályázatot hirdet magyar divatmárkák számára mentorprogramban való részvételre, mely előfeltétele a nemzetközi mentoring programra való jelentkezésnek.

A pályázat keretében a szakmai zsűri által kiválasztásra kerülő márkák gyakorlati tapasztalattal rendelkező hazai és külföldi szakemberektől kapnak információkat a márka fejlesztésére vonatkozóan.

A mentorprogram célja, hogy a pályázat során kiválasztásra kerülő divatmárkák a megszerzett tudásnak köszönhetően fejleszteni tudják képességeiket tervezési, gyártási, üzleti dimenzióban egyaránt.További fő célkitűzés a magyar divatmárkák szakmai és üzleti sikereinek előmozdítása és fenntartása mind a hazai mind a nemzetközi piacon.

A Magyar Divat & Design Ügynökség felismerve a hazai divatban rejlő kreatív- és üzleti potenciált, - amely az ágazat erőteljes kulturális, gazdasági és társadalmi beágyazottságából ered - mentoring pályázatot hirdet, amelynek célja, a magyar divatmárkák szakmai és üzleti sikereinek előmozdítása és fenntartása mind a hazai mind a nemzetközi piacon. A legerősebb kreatív potenciállal rendelkező magyar divatmárkák fejlesztése és jövőbeli eredményei már rövid és középtávon is képesek hozzájárulni a hazai kreatív ipar teljesítményének növekedéséhez, ezáltal Magyarország és Budapest nemzetközi divatipari pozíciójának megerősítéséhez.

A pályázat beérkezésének határideje:


2021. JÚLIUS 23., ÉJFÉL

A pályázati felhívás megtekinhető: ITT

Mellékletek: ITT

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket, és a jelentkezéseket a mentoringpalyazat@hfda.hu e-mail címre várjuk!