HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Pályázati felhívás Startup Campus x HFDA


Elindult a jelentkezés a Startup Campus és a Magyar Divat & Design Ügynökség októberben induló képzésére, melynek célja, hogy a divat- és designiparban tanuló vagy dolgozó tehetségek lehetőséget kapjanak innovatív ötletük üzleti támogatásában.

A képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkednek meg a résztvevők, amelyeket szakmai mentorok által irányított munka keretében gyakorolnak és készségszintre fejlesztenek.

A képzéseken az elméleti munkán kívül az iparágban elismert szakemberek bevonásával ipari validáció segíti a résztvevőket az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában. Az elméleti képzésekre felkészülésként az aktuális tematikához illeszkedő rövid teszteket, feladatokat oldanak meg a résztvevők.

A szervezők a programba innovatív ötlettel, prototípussal rendelkező fiatalok jelentkezését várják. Mindegyik program feltétele, hogy a jelentkező csapatban legalább egy aktív státuszú hallgatónak lennie kell.

További információ és jelentkezés a programokra:

 

Startup Campus x HFDA – https://www.startupcampusuniversity.hu/scxhfda

A képzések zárásaként a legjobb csapatok a Hiventures befektetési ülésén prezentálhatják projektjüket, ahol azonnali döntés születik a 15 millió forintos befektetési ajánlatról.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 08.