HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Pécsi Bauhaus tanítványok, mesterek és alkotásaik


A Magyar Divat & Design Ügynökség HFDA Academy design DIALOG rendezvénysorozata a Bauhaus 100. évfordulójának alkalmából izgalmas építészeti sétára várja az érdeklődőket Dr. Molnár Tamás vezetésével.

Az előadás első részében ismertetésre kerül Breuer Marcell, a Bauhaus pécsi születésű tanítványának, majd későbbi mesterének munkássága. A folytatásban röviden bemutatásra kerül a Breuerhez hasonlóan egykori Bauhaus tanítvány Molnár Farkas, valamint a szintén pécsi születésű építész Forbát Alfréd pályája, aki a Bauhaus alapítójának Walter Gropiusnak a munkatársa volt. Az előadás után a program egy építészeti sétával folytatódik, melynek keretében az érdeklődők kívülről megtekinthetik Forbát Alfréd és Molnár Farkas egy-egy pécsi épületét, megismerhetik annak egyedi építészeti megoldásait.

Az előadás után a program egy építészeti sétával folytatódik, melynek keretében az érdeklődők kívülről megtekinthetik Forbát Alfréd és Molnár Farkas egy-egy pécsi épületét, megismerhetik annak egyedi építészeti megoldásait.

Az esemény ingyenes, a részvétel a limitált férőhelyek miatt e-mailes, visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát az design@hfda.hu email címen jelezze!

Az alábbi linken elérhető Adatkezelési Tájékoztató megismerése után a Tájékoztató elfogadásával, regisztrációs email elküldésével, a regisztráció tényével Ön kellő megfontolás után önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő az Ön által megadott személyes adatait a hozzájárulása alapján jelen Tájékoztatóban meghatározott célból és ideig nyilvántartsa, kezelje
https://mtu.gov.hu/documents/prod/Adatkezelesi-tajekoztato_mddu_pecsi_bauhaus_tanitvanyok_mesterek_es_alkotasaik_1003.pdf

Az esemény a Design Hét Budapest / Budapest Design Week keretein belül kerül megrendezésre.