HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Peter Mero


A MERO brand története Berlinből ered, de születése 2014-től, az első magyarországi showroom megnyitásától datálható.

A márka alapítói Merő Péter és ikertestvére Merő Bianka.

Péter balett művészként 10 évig élt Berlinben, de végül a Friedrichstadt-Palast színháznál eltöltött évek során, a színház varrodájában találta meg azt a szenvedélyt, ami később, a testvérével megálmodott MERO brand indulását meghatározta. Péter autodidakta módon sajátította el a szakmát, elhivatottsága és kitartása révén nyert teret a hazai és nemzetközi piacon.

 “Munkásságunkban tudatosan elengedtük a trendkövető szemléletet, ösztöneinkre építünk, a maradandó és időtálló darabokban hiszünk.”

 A MERO ereje a részlet gazdag és magas minőségű kidolgozásban rejlik. Szolgáltatásunk fontos alap pillére az egyedi, méret után tervezett “custom-made” darabok, melyek limitált szériában készülnek.

A finom alapanyagok, a kézi applikációk és tollak elengedhetetlen részét képezik az alkotói folyamatoknak. A derékhangsúlyosság és az övek használata védjegyévé váltak a márkának. Olyan nőkhöz szól, akik szeretik a kifinomult, egyedi, ugyanakkor nem hivalkodó darabokat.

 “A MERO ruha egy életérzés, mely megadja azt a luxust, hogy megélhessük az önmagukban rejlő nagybetűs NŐT!”

 A kreációkat olyan világsztárok viselték, mint Pamela Anderson vagy Nastassja Kinski, emellett ruháik megfordultak már az Oscar Gála vörös szőnyegén, a Berlinale-n, a Cannes Film Festival-on és Los Angelesi Film Festivalon egyaránt.