HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Sixay és Forms Design


UPP! ergonomikus bútorcsalád

A Sixay bútor a Forms Design sutúdióval közösen olyan ökologikus, barátságos, ember és természetközeli munkakörnyezet létrehozásán dolgozik, melyben a munka egészségesebb és kellemesebb hangulatban történik. Víziójuk, hogy olyan otthoni és irodai munkavégzésre alkalmas bútorcsaládot fejlesszenek, mely ténylegesen az emberi igényekre fókuszál.

A gyártó: Sixay Bt.

Kézműves módszerekkel, nemes faanyagokból készített tömörfa bútorok, melyek kortalan szépsége, kényelme és minősége megdobogtatja a hozzáértők szívét.
Elkötelezettségünk a szépség, a harmónia, a természet és a minőség iránt, bútorainkban ölt testet.

A tervező: Horváth Máté, Forms Design

Horváth Máté 2018-ban Csoma Saroltával közösen indította el saját stúdiójukat Forms Design néven. A tervező 2019 tavaszán a Magyar Divat & Design Ügynökség által indított „design START” mentorprogram keretén belül, egy hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosító, egyénre szabott képzésben vett részt. Szerepvállalása a koncepció közös kialakításától kezdve a gyártás-előkészítésen keresztül, a projekt menedzselésen át a termék-követésig terjed. Hisz abban, hogy a design adta lehetőségek mindenki számára elérhetőek kell legyenek, termékein keresztül erre ad megoldást.