HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

THEFOUR


A THEFOUR az önkifejezés világítótornya, az emberi hagyományok kaleidoszkópja, az örökség és a feltalálás változatossága.

 

Anett és Marci, akik egyetemista koruk óta cinkostársak a tervezői annak a női ruhákkal foglalkozó márkának melynek székhelye Budapesten van. Nem is lehetnének különbözőbbek, de ez a mozgatórugója a márkájuknak. A tervezőpáros egy hosszas párbeszéd során, konstruktív ámbár folyamatos összecsapások közepette lefektette legfontosabb célját, hogy független, erős nőknek tervezzenek ruhákat.

 

Ezáltal a THEFOUR kreációi körültekintő választ adnak napjaink legfontosabb kérdéseire. Így lett az egyedülálló darabokból egy könnyen azonosulható, erőteljes üzeneteket átadó márka.

Ámbár az ötletek folyamatának teljes egyensúlyba levéséhez elengedhetetlenek a finom szabások és gondosan kitalált formák. Ezek tükrözik a darabok viselhetőségét és a művészi vonalak ellenére így válik egyedülállóvá és utánozhatatlanná a márka, melyet a stílusos és vagány de visszafogott nőknek is ajánlanak.