HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

design SPEED mentorprogram jelentkezési felhívás


A hazai formatervezők ismét lehetőséget kapnak működésük továbbfejlesztésére. A Magyar Divat & Design Ügynökség és az olasz Istituto Europeo di Design közös programja, a design SPEED immáron negyedik alkalommal kerül megvalósításra. A mentorprogram üzleti ismeretekkel szélesíti a már stabil, akár külföldi tapasztalattal is rendelkező formatervezők tudását. A program magyar és angol nyelvű workshop előadásokat, személyes konzultációkat, valamint egy önálló projektmunka elkészítését foglalja magába nemzetközi szakemberek segítségével. A negyedik design SPEED mentorprogramra meghosszabbított határidővel, 2022.02.10. éjfélig lehet jelentkezni.

Megnyílt a jelentkezés

A Magyar Divat & Design Ügynökség és az olasz Istituto Europeo di Design által létrehozott mentorprogram azzal a céllal indult el, hogy a piacérett, stabil magyar formatervezőknek olyan ismereteket adjon át, melyek segítségével beazonosíthatják működésük kritikus pontjait, valamint a hazai és nemzetközi piacokon is sikeresen pozícionálhatják magukat. A nyolc hónapos képzés során hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező elismert szakemberektől kapnak támogatást a mentorált márkák cégük és márkájuk fejlesztése érdekében, mind előadássorozatok, mind személyes konzultációk keretein belül.  

A nemzetközi piacra lépéshez az ismeretek átadásán túl a mentorált márkák lehetőséget kapnak záróprezentációikat az IED székhelyén, Milánóban előadni (amennyiben a járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi), illetve ezzel egybekötött tanulmányi úton vesznek részt, ahol lehetőségük nyílik szakmai kapcsolatokat kialakítani a nemzetközi színtéren való megjelenést segítve.

Az IED együttműködésével megvalósuló programra olyan tárgy- és formatervezők jelentkezését várja az Ügynökség, akik legalább két lezárt üzleti évvel és két termékcsaláddal rendelkeznek, valamint kiemelt céljuk a nemzetközi piacra lépés. A mentorprogramba való bekerülés feltétele a nyílt jelentkezésen való részvétel, amelynek részletei az alábbi linken érhetőek el.

A jelentkezés benyújtásának határideje meghosszabbítva: 2022.02.10. éjfél

A jelentkezés részletes leírása: ITT

Jelentkezési mellékletek: ITT

Adatkezelési tájékoztató: ITT