HEADER.VISUALLY_IMPAIRED_VERSION

Budapest Fashion and Design Nights


Ismét útjára indul a Budapest Fashion and Design Nights!

 

December 12. és 15. között közel 50 magyar divattervező és formatervező várja a látogatókat különleges programokkal, kedvezményekkel és meghosszabbított nyitvatartással a Budapest Fashion and Design Nights programsorozaton.

A Magyar Divat & Design Ügynökség és a program célja, hogy felhívják a tudatos vásárlók figyelmét a magyar tervezőkre, ezáltal minél több karácsonyfa alá kerüljön egy-egy ajándék a hazai márkáktól.

A tavalyi nagy érdeklődésre tekintettel már nem csak a divat, de a design iránt érdeklődők is megtalálhatják a számukra legérdekesebb programokat. Kerekasztal-beszélgetések, stílustanácsadások, pezsgőskoccintások mellett az érdeklődők találkozhatnak a tervezőkkel és betekintést nyerhetnek a műhelytitkokba is. 

Idén karácsonykor szívesen támogatnál egy jó ügyet is? A négy nap során jótékonysági eseményeken is részt vehetsz, lesz olyan program, amelynek központi témája az egészséges önkép kialakítása lesz, de az újrahasznosítás is nagy szerepet kap a néhány nap során.

A shopping túra előtt tervezd meg az útvonaladat és válaszd ki a kedvenc márkáidat az online letölthető térképünkön: https://mtu.gov.hu/documents/prod/BDFN-MAP.pdf

Az eseményben résztvevő márkák: